Kanegra Apartments Plava Laguna

Descriere hotel

Hotelul la plajă, un loc ideal pentru turiști de la plajă, se află la Umag, la câțiva metri de plajă, într-o zonă liniștită. Până la aeroportul Pula (PUY) sunt aproximativ 85 de km.
Clienții pot petrece noaptea în 233 de camere. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Complexul de apartamente dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu un seif, un bancomat și servicii de bonă. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Pe lângă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. Complexul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca contra cost în parcarea complexului. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona.
În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. În chicinetă se găsesc un frigider și un aragaz. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). Băile sunt dotate cu un duș și o cadă. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. Locul de cazare oferă prin ciclism/ciclism montan, volei și partide de golf și prin tenis, volei de plajă, baschet și minigolf cu plată mai multe posibilități de a face sport în aer liber. Iubitorilor sporturilor de apă li se oferă canoe. Alți organizatori propun schi nautic, plimbări cu scuterul acvatic, hidrobicicletă și plimbări cu banana. Oferta de activități sportive și pentru timpul liber include o sală de fitness precum și tenis de masă și handbal cu plată. În complex se găsește o zonă de relaxare cu un spa. Programul de divertisment cuprinde un miniclub și o discotecă.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o sală de mese, o cafenea și un bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Zilnic sunt servite un mic dejun și o cină.