Aristos

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 1482 evaluări

8.1

Descriere hotel

Acest hotel urban are o ambianță perfectă pentru cei ce călătoresc în scop de afaceri și se află la Zagreb.
Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 4 etaje cu un lift și 146 de camere. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Facilitățile locului de cazare cuprind o garderobă, o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un chioșc cu ziare. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare (gratuit). Printre alte servicii se găsesc un serviciu de transfer, servicii de traducere, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor și o spălătorie de tip self-service. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Pot fi ținute prezentări, reuniuni sau conferințe în una dintre cele 7 săli de conferință.
În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon, canale prin satelit, o combină muzicală și WiFi creează confort optim. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și o cadă cu hidromasaj. O altă facilitate oferită este un uscător de păr. În plus, clienții au la dispoziție articole de cosmetică în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de familie, 128 de camere de nefumători și o cameră de fumători.
Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. O sală de fitness și aerobic fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a unității de cazare. La hotel sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și hidroterapie.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o sală de mese, o cafenea și un bar. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. La cerere se pregătesc și mese fără gluten.
În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.