As Hotel

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 6569 evaluări

8.8

Descriere hotel

Hotelul urban se potrivește perfect pentru cei ce călătoresc în scop de afaceri și se află la aproximativ 1,4 km de centrul Zagrebului. Stațiile mijloacelor locale de transport în comun se află chiar în fața ușii. Până la aeroportul Zagreb (ZAG) sunt aproximativ 16 km.
Hotelul oferă 2 Suite Junior, 19 camere single și 19 camere duble pe 2 nivele la care se poate ajunge cu 2 lifturi. În zona de primire, la recepția deschisă 24 de ore, clienții sunt întâmpinați călduros de personal ce vorbește mai multe limbi. Serviciile de check-in și check-out sunt disponibile la orice oră. O garderobă, o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar se numără printre facilitățile unității de cazare. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, adaptorul de priză și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și un bideu. O altă facilitate oferită este un uscător de păr. În plus, clienții au la dispoziție articole de cosmetică în băi. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Hotelul oferă camere de familie și camere pentru fumători.
Clienții pot profita de vremea bună pe terasă.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o sală pentru micul dejun și un bar. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. La mic dejun clienții se servesc de la bufetul bogat. Diverse mâncăruri à la carte pot fi alese la prânz și cină.
În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.