Doubletree By Hilton Hotel Zagreb

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 3508 evaluări

8.7

Descriere hotel

Acest hotel își întâmpină clienții la Zagreb.
Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 10 etaje cu un lift și 152 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Facilitățile mai cuprind și o garderobă, o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Pe lângă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare (contra cost). Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, un serviciu de transfer, la anumite ore room service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și serviciile unui valet. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni stau la dispoziție 6 săli.
În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. În majoritatea camerelor, o terasă oferă confort suplimentar, invitând la relaxare. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor cu canale prin satelit și opțiune Pay per View, un radio și WiFi (gratuit). Clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de familie, 128 de camere de nefumători și camere pentru fumători.
Piscinele interioare și exterioare se potrivesc de minune pentru antrenamente constante în apă și odihnă activă. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan și tenis. Datorită amplasării sale, unitatea de cazare se potrivește bine pentru schiori. O sală de fitness și aerobic fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a hotelului. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj, hidroterapie și solariu. În timp ce părinții se relaxează, copiii pot participa la un program colorat de divertisment și de jocuri.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o cafenea și un bar. Unitatea de cazare oferă pentru masă demipensiune și pensiune completă. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.