Hilton Garden Inn Zagreb - Radnicka

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 2180 evaluări

8.8

Descriere hotel

Acest hotel își întâmpină clienții la Zagreb.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Printre facilitățile hotelului se numără o cameră de bagaje, un seif și un bancomat. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. O parcare (contra cost) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Pot fi ținute prezentări, reuniuni sau conferințe în una dintre cele 9 săli de conferință.
În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi (contra cost). Amenajarea interioară a băilor include un duș. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă camere de nefumători.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu tenis, schi, o sală de fitness și aerobic.
Zona cu restaurante cuprinde un restaurant și un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. Micul dejun și un meniu de seară garantează savori culinare zilnic.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa, AMEXCO, Diners Club și MasterCard.