International

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 3216 evaluări

8.8

Descriere hotel

Perfect pentru cei ce călătoresc în scop de afaceri, acest hotel urban din categoria de 4,5 stele se află într-un cartier istoric, la cam 200 de m de obiectivele îndrăgite de turiști, în centrul Zagrebului se poate ajunge în 800 de m. În imediata apropiere se află diverse cluburi de noapte, baruri, locuri de făcut cumpărături și restaurante. Aeroportul Zagreb (ZAG) este la aproximativ 20 de km.
Hotelul oferă 207 camere, 11 Suite Junior, camere single și 186 de camere duble pe 10 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Serviciile disponibile includ o garderobă, o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare (contra cost). Printre serviciile oferite se numără asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Pentru clienți sunt disponibile atât locuri de parcare pentru biciclete contra cost cât și un serviciu de închiriere.
În camere există un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu sau de un pat „King size”. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de nefumători.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Printre activitățile de petrecere a timpului liber în unitatea de cazare se numără ciclism/ciclism montan, aerobic și o saună, iar alți ofertanți propun o sală de fitness. Un miniclub și un cazinou completează oferta.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o cafenea și un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat și scaune înalte pentru copii. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. La micul dejun, prânz și cină clienții se servesc la bufet sau aleg mâncăruri din lista de bucate după propriul gust (la prânz). Pentru preferințe speciale, hotelul are la dispoziție și feluri de mâncare dietetice. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție oferte speciale de masă.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.