The Loop

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 1055 evaluări

8.8

Descriere hotel

Acest hotel este la Zagreb.
În această unitate cu o recepție clienții vor găsi 33 de camere. Clienților hotelului le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un seif, un serviciu de transfer, un serviciu de spălătorie și o sală de conferințe. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele au un pat dublu. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, un televizor cu ecran plat și cablu TV și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. În plus, clienții au la dispoziție articole de cosmetică în băi. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile.
Clienții pot profita de vremea bună pe terasă.
Zona cu restaurante cuprinde un restaurant și o cafenea. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.