Zonar Zagreb

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 361 evaluări

9.1

Descriere hotel

Acest hotel se află direct în inima Zagrebului.
Hotelul oferă 279 de camere pe 19 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Printre facilitățile unității de cazare se numără o cameră de bagaje, un seif și un bancomat. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca contra cost în parcarea hotelului. Printre alte servicii se găsesc room service 24h, un serviciu de spălătorie, un coafor și o spălătorie de tip self-service. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni poate fi folosită sala de conferință.
În camere există un aparat de aer condiționat, un sistem de încălzire și un ventilator. Paturile suplimentare sau paturile pentru copii sunt disponibile pentru cei mici contra cost. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Amenajarea cuprinde un set de călcat și o presă de călcat pantaloni. În plus, există un telefon, un televizor cu canale prin satelit și opțiune Pay per View și WiFi (gratuit). În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă 249 de camere de nefumători și o cameră de fumători.
Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu tenis, o sală de fitness, aerobic, un spa, o saună, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Un cazinou oferă distracție și divertisment.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o sală de mese, o cafenea și un bar. La centrul de cazare se oferă spre rezervare demipensiune. Micul dejun, un prânz à la carte și cina îmbie prin savori culinare și oferta diversificată de bucate. Pentru preferințe speciale, locul de cazare are la dispoziție și feluri de mâncare vegetariene.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.