Villa Horizontes Soroa

Descriere hotel

Amplasat într-o zonă rurală liniștită, complexul de bungalouri își întâmpină turiștii în Pinar del Rio.
Clienților le stau la dispoziție 49 de camere duble. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Complexul de bungalouri dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu un seif, un schimb valutar, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un magazin de suveniruri și în alte magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea complexului. Bicicliștii au la dispoziție locuri de parcare pentru biciclete.
În camere există un aparat de aer condiționat. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările standard ale majorității camerelor. Camerele au un pat dublu sau un pat „King size”. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. În plus, există un telefon, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și un radio. În băi există un duș. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.
În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Șezlongurile și umbrelele garantează ore odihnitoare. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu călărie, o sală de fitness, biliard și terapii prin masaj. Echipa de animatori a locului de cazare propune programe de divertisment pentru copii și adulți.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: o cafenea și un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat și o zonă separată pentru fumători. Complexul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. Un mic dejun continental de la bufet garantează o zi bună de dimineață. La amiază se poate alege între à la carte și meniu, iar seara între bufet, à la carte și meniu. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare dietetice. De asemenea, complexul pune la dispoziție oferte speciale de masă.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.