Utopia Beach Club

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 3046 evaluări

8.7

Descriere hotel

Hotelul la plajă oferă un mediu ideal atât pentru oameni de afaceri cât și pentru familii și se află chiar în centrul orașului El Quseir.
În anul 2019 acest hotel a fost modernizat. În cele 314 camere clienții se vor bucura de o ședere plăcută. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. O garderobă, o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat se numără printre facilitățile hotelului. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (contra cost) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Unitatea de cazare dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Pe lângă un supermarket și un magazin de suveniruri, aici se mai găsesc și alte magazine. Pentru o ședere plăcută, clienții pot folosi diversele facilități de relaxare ale locului de cazare, precum și ale grădinii. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. Centrul de afaceri oferă sprijin pentru afaceri și un proiector.
În camere există un aparat de aer condiționat. De pe balconul sau terasa privată ce se găsesc în camere, clienții pot să se relaxeze de minune și să se bucure de priveliștea spre mare. Pot fi solicitate paturi suplimentare sau paturi pentru copii după caz. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Echiparea este completată de un telefon, canale prin satelit și WiFi. În băi se găsește un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Poate fi rezervat o cameră amenajată pentru persoanele în scaun rulant.
Fie că practică sport sau caută odihnă, clienții pot înota câteva lungimi de bazin în una din cele 5 piscine exterioare, iar copiii au la dispoziție un bazin cu apă de mică adâncime. Senzații tari pe toboganul de apă, băuturi răcoritoare la barul piscinei și relaxare agreabilă a mușchilor în cada cu hidromasaj (contra cost) – piscina oferă ceva potrivit pentru orice dispoziție și energie. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Locul de cazare oferă un program de sport în aer liber cu tenis, boccia, volei de plajă și volei și contra cost călărie. Oferta de sporturi acvatice include aerobic în apă, iar contra unei taxe - snorkelling și scufundări subacvatice. La hotelul cu o sală de fitness, biliard, un joc de darts, gimnastică și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. În unitatea de cazare se propun contra cost diverse oferte de relaxare, ca de exemplu un spa, o saună, un hamam, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. În timpul liber, un miniclub, o minidiscotecă și o discotecă oferă distracție pe măsură.
Locurile unde se poate lua masa cuprind 2 restaurante, o cafenea, un bar și un lobby bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. La micul dejun (continental), prânz și cină clienții se servesc la bufet sau aleg mâncăruri à la carte după propriul gust (pentru cină). La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
Hotelul acceptă ca mijloace de plată carduri de credit uzuale.