Barceló Cairo Pyramids

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 1914 evaluări

7.5

Descriere hotel

Acest hotel urban se potrivește perfect pentru cei ce călătoresc în scop de afaceri și se află la cam 2,5 km de centrul turistic al orașului Cairo. Cel mai apropiat aeroport este Kairo (CAI), distanța este de aproximativ 25 de km.
Hotelul cu aer condiționat oferă 236 de camere, 18 Suite Junior, 2 suite și 190 de camere duble ce se află atât într-o clădire principlă cu 12-etaje cât și în 3 clădiri auxiliare. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. O cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat se numără printre facilitățile locului de cazare. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de 3 lifturi. Există de asemenea și magazine. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. Pot fi ținute prezentări, reuniuni sau conferințe în una dintre cele 3 săli de conferință.
Un aparat de aer condiționat, un sistem de încălzire și un ventilator creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu și de o canapea. Există dormitoare separate. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În spațiul de cazare clienții au la dispoziție papuci de casă. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă camere de familie, camere de nefumători și camere pentru fumători.
Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între partide de golf și călărie. Spațiile pentru fitness se potrivesc perfect pentru un antrenament cuprinzător și divers. La hotel sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, terapii prin masaj și solariu. Pentru timpul liber se propun o discotecă și un club de noapte.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Clienților le stau la dispoziție 3 restaurante cu aer condiționat, cu scaune înalte pentru copii și zone pentru nefumători și fumători. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. Un bufet bogat la micul dejun garantează o zi bună de dimineață. La amiază și seara se poate alege între mese de tip bufet, meniu fix și à la carte. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare dietetice.
În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.