Le Passage Cairo Hotel & Casino

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 6645 evaluări

8.2

Descriere hotel

Acest hotel își întâmpină clienții la Cairo. Până la cele mai apropiate stații ale mijloacelor locale de transport în comun sunt 500 de m.
Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 4 etaje cu un lift și 415 camere. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. O cameră de bagaje, un seif și un bancomat se numără printre facilitățile locului de cazare. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există de asemenea și magazine. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un chioșc cu ziare, un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. O parcare (contra cost) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de transfer, servicii de traducere, room service 24h, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni poate fi folosită sala de conferință.
În camere există un aparat de aer condiționat. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de o vedere spre piscină de pe balcon sau de pe terasă. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există un telefon cu apelare directă, canale prin satelit și WiFi (gratuit). Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și un bideu. O altă facilitate oferită este un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă camere de nefumători și camere pentru fumători.
Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între tenis și volei. O sală de fitness, biliard și aerobic fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a hotelului. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și hidroterapie. Unitatea de cazare propune multe oferte de divertisment, printre care un miniclub, o discotecă, un cazinou și un club de noapte.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant pentru nefumători, o sală de mese, o cafenea și un bar. La centrul de cazare se oferă spre rezervare demipensiune. Mic dejun, un bufet pentru prânz și cină sunt delicioase și pregătite foarte diversificat.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.