Jaz Dahabeya

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 4751 evaluări

9.1

Descriere hotel

Acest hotel la plajă din categoria de 4 stele își întâmpină turiștii la Dahab și oferă toate condițiile pentru o ședere plăcută, în special pentru familiile cu copii.
Într-o clădire principală cu 2 etaje și 3 clădiri auxiliare, clienții vor găsi 144 de camere. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Printre facilitățile hotelului se numără o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există de asemenea și magazine. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, asistență medicală, un serviciu de transfer, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă.
Sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Clienții se pot relaxa de minune pe balcon sau pe terasă. Pot fi solicitate paturi suplimentare sau paturi pentru copii după caz. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Echiparea este completată de un telefon și canale prin satelit. În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
În exterior sunt disponibile 2 piscine. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Activitățile numeroase și diverse propuse la hotel garantează distracții sportive, ca de ex. boccia, volei de plajă, volei și tir cu arcul. Și iubitorii sporturilor acvatice se vor simți minunat datorită unor activități precum windsurfing, kitesurfing, plimbări cu banana și aerobic în apă. La locul de cazare cu biliard, un joc de darts, yoga, gimnastică și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. Clienții unității de cazare se pot lăsa răsfățați de terapiile de relaxare din zona de destindere. Sunt oferite un spa și o saună precum și contra cost terapii prin masaj. În timpul liber, un miniclub, o minidiscotecă și muzică live oferă distracție pe măsură.
Locurile unde se poate lua masa cuprind 2 restaurante, un bar și un lobby bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Hotelul oferă pentru masă demipensiune, regim all inclusive și All-Inclusive-Special. Un mic dejun continental de la bufet motivează dimineața la trezit. Dimineața și seara clienții se servesc la bufet. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Băuturile alcoolice și nealcoolice sunt gratuite pentru clienți.
Unitatea de cazare acceptă ca mijloace de plată carduri de credit uzuale.