Naama Bay Hotel & Resort

Descriere hotel

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, se află la Sharm el-Sheikh, la doar 200 de m de plajă. Până la aeroportul Sharm El Sheik (SSH) sunt aproximativ 15 km.
Acest hotel a fost modernizat în 2019. Hotelul oferă 388 de camere pe 5 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Facilitățile mai cuprind și o cameră de bagaje, un seif și un bancomat. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Unitatea de cazare dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără o sală de jocuri. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, asistență medicală, un serviciu de transfer, room service 24h contra cost, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă.
În camere există un aparat de aer condiționat. Balconul sau terasa sunt incluse în dotările standard ale majorității camerelor. Paturile pentru copii și paturile suplimentare sunt disponibile contra cost. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există un telefon, canale prin satelit și WiFi (contra cost). Clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și un bideu. Un uscător de păr și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Se oferă spre rezervare 2 camere adaptate pentru scaun rulant.
Fie că practică sport sau caută odihnă, clienții vor trăi un adevărat sentiment de vacanță în complexul cu piscine exterioare, cu zonă amenajată pentru copii și 4 piscine. De asemenea, băuturile răcoritoare de la bar/snack-bar și un tobogan de apă îi vor binedispune foarte mult pe toți cei ce iubesc apa. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Datorită unor sporturi ca aerobic în apă, și, contra cost, plimbări cu barca cu motor, plimbări cu banana, canoe, snorkelling și scufundări subacvatice, iubitorii sporturilor acvatice se vor simți în mediul lor. La hotelul cu o sală de fitness, biliard, yoga și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. În unitatea de cazare se propun contra cost diverse oferte de relaxare, ca de exemplu un spa, o saună, un hamam, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. În timpul liber, un miniclub, o minidiscotecă, muzică live și o discotecă oferă distracție pe măsură.
Locurile unde se poate lua masa cuprind 2 restaurante, un bar și un lobby bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Locul de cazare oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. La micul dejun (continental), prânz și cină clienții se servesc la bufet sau aleg mâncăruri à la carte după propriul gust (pentru cină). La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice și feluri de mâncare vegetariene. Hotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
Unitatea de cazare acceptă ca mijloace de plată carduri de credit uzuale.