Naama Waves Hotel

Descriere hotel

Acest hotel la plajă se potrivește perfect pentru familiile cu copii și se află la Sharm el-Sheikh.
Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Serviciile disponibile includ o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune este disponibil WiFi. Resortul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Printre celelalte facilități ale complexului se numără o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc servicii de bonă, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor și o spălătorie de tip self-service. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni poate fi folosită sala de conferință.
În camere există un aparat de aer condiționat și un ventilator. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există un telefon, un televizor cu ecran plat, un radio și WiFi. În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Complexul de piscine cu 2 piscine în aer liber și bazine pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă sau antrenament acvatic regulat. Senzații tari pe toboganul de apă, băuturi răcoritoare la barul piscinei și relaxare agreabilă a mușchilor în cada cu hidromasaj – piscina oferă ceva potrivit pentru orice dispoziție și energie. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Datorită unor sporturi ca snorkelling și scufundări subacvatice, resortul îi atrage și pe cei ce practică sporturi acvatice. O sală de fitness și tenis de masă fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a locului de cazare. În resort sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub și muzică live oferă distracție pe măsură.
Zona cu restaurante dispune de un bar. 2 restaurante de nefumători, cu zone separate pentru fumători, contribuie la o stare fizică de bine. Locul de cazare oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Un bufet bogat la micul dejun, prânz și un bufet variat de seară sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. De asemenea, resortul pune la dispoziție gustări. Complexul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.