Pickalbatros Sands & Oasis Port Ghalib - Pickalbatros Sands

Descriere hotel

Acest hotel se află chiar pe plaja cu nisip, într-o zonă centrală în Port Ghalib.
Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. În seiful hotelului se pot păstra lucrurile de valoare ale clienților. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (contra cost). Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. În magazinele de suveniruri este posibil să cumperi o mică amintire din concediu pentru acasă. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor și o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor la cerere, servicii de bonă, asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (contra cost).
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu acces la internet, un telefon și un televizor. În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Un tobogan de apă oferă distracție la scăldat pentru toate vârstele, iar un bar oferă băuturi răcoritoare și forțe noi pentru distracție. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa însorită. Unitatea de cazare oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu tenis, volei de plajă, minigolf și tir cu arcul, precum și cu plată - ciclism/ciclism montan și călărie. Hotelul oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive în interior, de ex. o sală de fitness, tenis de masă, biliard și aerobic, iar contra cost un joc de darts și bowling. Locul de cazare propune diverse oferte în zona de relaxare, printre care un spa, precum și, contra unor taxe suplimentare: o saună, o baie de aburi, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub și muzică live oferă distracție pe măsură.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o cafenea și un bar. Unitatea de cazare oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Clienții all inclusive sunt așteptați de oferte speciale - atât gustări cât și o paletă diversă de băuturi alcoolice și nealcoolice, precum și minibar. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi, la prânz și cină clienții se servesc de la bufetul bogat. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene. Bucătari foarte talentați pregătesc bucate delicioase în timpul unor reprezentații de gătit.