Fanadir Hotel

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 749 evaluări

8.4

Descriere hotel

Acest hotel boutique, ideal pentru turiști de la plajă, se află la El Gouna, în apropiere de mare.
Clienții vor avea o ședere relaxantă în cele 17 camere. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Resortul oferă un serviciu de spălătorie. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune.
În camere există un aparat de aer condiționat. Un balcon sau o terasă se numără printre dotările de bază ale majorității camerelor. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Camerele au și un aparat pentru cafea/ceai. Un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi (gratuit) creează confort optim. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Locul de cazare oferă camere de nefumători.
Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Clienții pot folosi diverse oferte pentru timpul liber, și anume tenis de masă, iar contra cost și partide de golf, pescuit, călărie, kitesurfing, snorkelling și scufundări subacvatice.
Mesele se iau în unul din cele 2 restaurante. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.