Mirage Bay Resort & Aquapark

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 880 evaluări

8.0

Descriere hotel

Acest hotel la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Hurghada, în apropiere de mare. Cel mai apropiat aeroport este Hurghada (HRG), distanța este de aproximativ 15 km.
Acest complex de vacanță a fost renovat în 2018. Clienții pot să-și petreacă sejurul în ambianța plăcută a celor 658 de camere. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. O cameră de bagaje și un seif se numără printre facilitățile complexului. Conexiunea Wi-Fi (contra cost) le oferă clienților acces la internet. Locul de cazare dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. La magazinele de suveniruri pot fi cumpărate mici amintiri din concediu. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Printre celelalte facilități ale complexului se numără un spațiu cu televizor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea complexului. Printre alte servicii se găsesc asistență medicală, un serviciu de transfer, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Clienții se pot relaxa de minune pe balcon sau pe terasă. Există un birou. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Dotările de bază ale camerei cuprind un telefon. În spațiul de cazare clienții au la dispoziție papuci de casă. În baia dotată cu un duș și un bideu dispune de un uscător de păr. De asemenea stau la dispoziție camere cu băi fără obstacole. Locul de cazare oferă 28 de camere de familie și camere de nefumători.
În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. În zona de scăldat există și o cadă cu hidromasaj (contra cost), un tobogan de apă și un bar. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Cei ce nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc pot profita de boccia și volei de plajă. Contra cost se oferă călărie. Oferta de sporturi acvatice include canoe, iar contra unei taxe - snorkelling și scufundări subacvatice. Hotelul oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive în interior, de ex. o sală de fitness, un joc de darts și aerobic, iar contra cost biliard și bowling. Complexul propune diverse oferte în zona de relaxare, printre care o cură, precum și, contra unor taxe suplimentare: o saună, o baie de aburi, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. În timpul liber, un miniclub, o minidiscotecă și o discotecă oferă distracție pe măsură.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: o cafenea, un bar, un pub și un lobby bar. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un mic dejun bogat de la bufet (și pentru cei ce se trezesc devreme și pentru cei ce dorm până mai târziu) motivează dimineața la trezit. Dimineața și seara clienții se servesc la bufet. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice și feluri de mâncare vegetariene. Mâncarea pentru bebeluși contribuie la starea de bine a celor mici. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Complexul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.