Sunrise Mamlouk Palace Resort

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 11671 evaluări

9.1

Descriere hotel

Amplasat într-o zonă fără mașini și liniștită în mod plăcut, resortul își întâmpină turiștii la Hurghada.
În cele două clădiri cu 3 etaje, clienții au la dispoziție 530 de camere, 2 Suite Junior și 381 de camere duble. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje și un bancomat. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un magazin de suveniruri și în alte magazine. Resortul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de pază nonstop, un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, asistență medicală, room service contra cost, un serviciu de spălătorie și un coafor. În spațiul pentru afaceri (centrul de afaceri) stau la dispoziție un proiector și un flipchart/markere. Pot fi ținute prezentări, reuniuni sau conferințe în una dintre cele 2 săli de conferință.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Clienții se pot relaxa de minune pe balcon sau pe terasă. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit, un adaptor de priză și WiFi (gratuit). Oferta include și un serviciu de curățenie finală. În cameră se găsesc și papuci de casă. Băile dispun de un duș și de o cadă. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie stau la dispoziție pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Complexul de vacanță oferă camere de familie, camere de nefumători și camere pentru fumători.
În 2 piscine încălzite cu apă dulce în exterior clienții pot înota relaxați câteva lungimi de bazin. În zona de scăldat există și o cadă cu hidromasaj (contra cost), un tobogan de apă și un bar. Șezlongurile invită la bronzat. Diverse activități sportive propuse la locul de cazare garantează distracție, ca de ex. boccia, volei de plajă și tir cu arcul, iar cu plată - tenis și călărie. Datorită unor sporturi ca aerobic în apă, și, contra cost, windsurfing, plimbări cu banana, iahting, caiac, snorkelling, scufundări subacvatice și parasailing, iubitorii sporturilor acvatice se vor simți în mediul lor. Resortul oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts și aerobic, iar contra cost biliard. La locul de cazare se propun contra cost diverse oferte de relaxare, ca de exemplu un spa, o saună, o baie de aburi, un hamam, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un miniclub, o minidiscotecă și muzică live.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un bar și un lobby bar. Clienții iau masa într-o atmosferă comodă în unul din cele 5 restaurante (bufet și à la carte). Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. La cerere pot fi pregătite meniuri pentru copii, mâncare fără lactoză și mâncare vegană. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor.