Sunrise Royal Makadi Resort - Select

Descriere hotel

Situat într-o zonă rurală liniștită, hotelul la plajă este perfect pentru familiile cu copii și se află la aproximativ 37 de km de centrul stațiunii Makadi Bay. După aproximativ 32 de km se poate ajunge la aeroportul Hurghada (HRG).
În anul 2021 resortul a fost modernizat. Clienții au la dispoziție 698 de camere, 153 de suite și 258 de camere duble într-o clădire principală cu 3 etaje și o clădire auxiliară de un etaj. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Clienți care au rezervat o ofertă all-inclusive primesc o băutură de bun venit. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje și un bancomat. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Resortul dispune de o serie de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și un magazin de suveniruri și în alte magazine. Complexul de vacanță are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără o sală de jocuri. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare (gratuit). Printre serviciile oferite se numără un serviciu de pază nonstop, un serviciu de îngrijire a bebelușilor la cerere și contra cost, servicii de bonă, asistență medicală, un serviciu de transfer, room service 24h contra cost, un serviciu de apel de trezire și un serviciu de spălătorie. În spațiul pentru afaceri (centrul de afaceri) stau la dispoziție un proiector și un flipchart/markere.
În camere există o sufragerie și o baie; aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. Clienții se pot relaxa de minune pe balcon sau pe terasă. Camerele au un pat „King size”. Un birou și, cu taxă, un minibar stau de asemenea la dispoziție. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un adaptor de priză și WiFi (gratuit). Oferta include și un serviciu de curățenie finală. În spațiul de cazare clienții au la dispoziție papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și un bideu. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și telefonul sunt disponibile pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Resortul oferă camere de familie, camere de nefumători și camere pentru fumători.
Complexul de piscine cu 6 piscine exterioare și 2 bazine cu apă de mică adâncime pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic regulat. Un tobogan de apă oferă distracție la scăldat pentru toate vârstele, iar un bar oferă băuturi răcoritoare și forțe noi pentru distracție. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Locul de cazare oferă posibilitatea de a face sport în aer liber prin sporturi ca tenis, boccia, volei de plajă, baschet, minigolf și tir cu arcul. Este disponibilă o serie variată de sporturi, printre care sporturi acvatice ca scufundări subacvatice și aerobic în apă, iar contra cost windsurfing, plimbări cu banana, iahting, caiac și parasailing. Resortul oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts, yoga și aerobic, iar contra cost biliard. La locul de cazare se propun contra cost diverse oferte de relaxare, ca de exemplu un spa, o saună, o baie de aburi, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un miniclub, o minidiscotecă, muzică live și un club de noapte.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală pentru micul dejun, o cafenea, un bar și un lobby bar. Clienții vor găsi bucate delicioase în cele 10 restaurante de nefumători cu aer condiționat. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice, mese fără gluten, meniuri pentru copii, mâncare halal, mâncare fără lactoză și mâncare vegană. Mâncarea pentru bebeluși (la cerere) contribuie la starea de bine a celor mici. De asemenea, resortul pune la dispoziție gustări. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.