Stella Di Mare Beach Resort & Spa - Makadi Bay

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 3 evaluări

6.0

Descriere hotel

Acest hotel la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Makadi Bay, chiar pe malul mării. Cel mai apropiat aeroport este Hurghada (HRG) și se află la aproximativ 35 de km.
Clienții pot să-și petreacă sejurul în ambianța plăcută a celor 607 camere. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. O facilitate a resortului este camera de bagaje. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Pe lângă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Printre celelalte facilități ale complexului se numără o bibliotecă. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără asistență medicală, un serviciu de transfer, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare, clienții se pot bucura de vederea la mare de la balcon sau terasă. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Pentru un pat suplimentar nu se percep taxe suplimentare. De asemenea, există un seif și un minibar contra cost. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, canale prin satelit și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi.
Complexul de piscine cu 3 piscine exterioare și 2 bazine cu apă de mică adâncime pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic regulat. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj (contra cost) le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Șezlongurile și umbrelele garantează ore odihnitoare. Locul de cazare propune diverse oferte de făcut sport în aer liber, printre care volei de plajă și, contra unei plăți, tenis și minigolf. Resortul oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă și aerobic, iar contra cost biliard. La locul de cazare se propun contra cost diverse oferte de relaxare, ca de exemplu o saună, o baie de aburi, un hamam, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub, o minidiscotecă, muzică live și o discotecă oferă distracție pe măsură.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant tip bufet, o cafenea și un lobby bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. La centrul de cazare se oferă spre rezervare All-Inclusive-Special. Un mic dejun bogat de la bufet (și pentru cei ce se trezesc devreme și pentru cei ce dorm până mai târziu) motivează dimineața la trezit. Dimineața și seara clienții se servesc la bufet. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, resortul pune la dispoziție gustări. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
În complex sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.