Happy Life Beach Resort

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 4074 evaluări

8.7

Descriere hotel

Acest hotel la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Marsa Alam la cam 500 de m de plajă, în centrul orașului Marsa Alam se ajunge în aproximativ 20 de km. Cel mai apropiat aeroport este Marsa Alam (RMF) și se află la aproximativ 25 de km.
În cele două clădiri cu 2 etaje, clienții au la dispoziție 300 de camere și 5 suite. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Facilitățile resortului cuprind o cameră de bagaje și un bancomat. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Complexul de vacanță dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un magazin de suveniruri și în alte magazine. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de pază nonstop, asistență medicală, un serviciu de transfer, un serviciu de spălătorie și un coafor.
În camere se găsesc o zonă de living și o baie, iar aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. În majoritatea spațiilor de cazare clienții au vedere laterală spre mare de pe balcon sau terasă. Majoritatea spațiilor de cazare au vedere spre mare. Camerele au un pat dublu, un pat „King size” sau o canapea. Există dormitoare separate. Pot fi solicitate paturi suplimentare sau paturi pentru copii după caz. În plus sunt disponibile un seif și un birou și, contra unui supliment de preț, un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, canale prin satelit și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În plus, clienții pot să apeleze la serviciul de curățenie finală. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și un bideu. Un uscător de păr și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Se oferă spre rezervare 3 camere adaptate pentru scaun rulant. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Fie că practică sport sau caută odihnă, clienții pot înota câteva lungimi de bazin în una din cele 3 piscine exterioare, iar copiii au la dispoziție un bazin cu apă de mică adâncime. Senzații tari pe toboganul de apă, băuturi răcoritoare la barul piscinei și relaxare agreabilă a mușchilor în cada cu hidromasaj (contra cost) – piscina oferă ceva potrivit pentru orice dispoziție și energie. Șezlongurile ademenitoare și umbrelele ce oferă adăpost așteaptă pe terasă. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între boccia, volei de plajă și volei. Locul de cazare oferă diverse sporturi acvatice, printre care aerobic în apă și, contra unui supliment de preț, și snorkelling și scufundări subacvatice. Resortul oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts, yoga și aerobic, iar contra cost biliard. Complexul propune diverse oferte în zona de relaxare, printre care un spa, precum și, contra unor taxe suplimentare: o saună, o baie de aburi, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, un miniclub, o minidiscotecă, muzică live și o discotecă.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea, un bar și un lobby bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în unul din cele 2 restaurante (nefumători, aer condiționat și scaun înalt pentru copii). Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un mic dejun continental de la bufet (și pentru cei ce dorm până mai târziu) garantează o zi bună de diminineață. Prânzul (ca bufet și meniu) și cina variată (bufet, à la carte și meniu) se pliază pe toate dorințele. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice și mese fără gluten. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Stau la dispoziție mărci proprii.
În resort sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.