Grand Rotana Resort & Spa

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 5436 evaluări

8.5

Descriere hotel

Acest hotel la plajă din clasa lux se află la cam 8 km de centrul orașului Sharm el-Sheikh.
Hotelul cu aer condiționat oferă 526 de camere și dispune de lift. Recepția deschisă 24 de ore din zona de primire oferă flexibilitate la sosire și plecare. Facilitățile unității de cazare cuprind un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără o sală de jocuri și o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, asistență medicală, room-service, un serviciu de apel de trezire și un serviciu de spălătorie.
Aparatul de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu sau un pat „King size”. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, radioul și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Locul de cazare oferă camere de familie și 40 de camere de nefumători.
Apa încălzită la o temperatură plăcută în piscina exterioară cu zonă pentru copii contribuie la o baie sănătoasă. Senzații tari pe toboganul de apă, băuturi răcoritoare la barul piscinei și relaxare agreabilă a mușchilor în cada cu hidromasaj – piscina oferă ceva potrivit pentru orice dispoziție și energie. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa însorită. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între tenis și volei de plajă. Datorită unor sporturi ca plimbări cu scuterul acvatic, și, contra cost, windsurfing, snorkelling și scufundări subacvatice, iubitorii sporturilor acvatice se vor simți în mediul lor. La hotelul cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. În unitatea de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi și terapii prin masaj. În timpul liber, un miniclub, muzică live, o discotecă și un club de noapte oferă distracție pe măsură.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese și un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat și o zonă separată pentru fumători. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Printre avantajele unei șederi all inclusive se numără nu doar o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice, ci și gustări. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi, la prânz și cină clienții se servesc de la bufetul bogat.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.