Jaz Sharks Bay

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 555 evaluări

8.4

Descriere hotel

Acest hotel în apropiere de aeroport la Sharm el-Sheikh este ideal pentru turiștii și persoanele aflate în călătorii de afaceri ce aterizează pe Sharm El Sheik (SSH) sau decolează de pe Sharm El Sheik (SSH). Stațiile mijloacelor locale de transport în comun se află chiar în fața ușii.
Clienții au la dispoziție 8 garsoniere și 130 de camere duble într-o clădire principală cu 3 etaje și 8 clădiri auxiliare. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (contra cost) la internet. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Un supermarket și un magazin de suveniruri și câteva alte magazine oferă posibilitatea de a hoinări relaxat. Hostelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un chioșc cu ziare și o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, asistență medicală, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă.
Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Clienții se pot relaxa de minune pe balcon sau pe terasă. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu sau de un pat „King size”. Există dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și o cadă cu hidromasaj. O altă facilitate oferită este un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Hostelul oferă camere de familie și camere de nefumători.
Clienții se pot odihni în mod activ în zona cu piscine cu 2 piscine în aer liber. Piscina acoperită oferă băi plăcute indiferent de vreme. În plus, există o zonă cu apă de mică adâncime pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Activitățile numeroase și diverse propuse în unitatea de cazare garantează distracții sportive, ca de ex. boccia, volei de plajă, volei și baschet. Este disponibilă o serie variată de sporturi, printre care sporturi acvatice ca snorkelling și aqua-fitness, iar contra cost schi nautic, windsurfing, plimbări cu scuterul acvatic, plimbări cu barca cu motor, hidrobicicletă, plimbări cu banana, canoe, iahting, catamaran și scufundări subacvatice. Locul de cazare oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts, gimnastică, aerobic și handbal, iar contra cost biliard. După o zi lungă, clienții se pot destinde în zona de relaxare, acolo există un spa și o saună. Contra cost se oferă și terapii prin masaj. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub și muzică live oferă distracție pe măsură.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o cafenea și un bar. Clienților le stau la dispoziție 2 restaurante cu aer condiționat, cu scaune înalte pentru copii și zone pentru nefumători și fumători. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Hostelul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și regim all inclusive. Un bufet bogat la micul dejun, un bufet pentru prânz și cină sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare dietetice. Suplimentar sunt disponibile oferte speciale de masă și gustări. Băuturile alcoolice și nealcoolice sunt gratuite pentru clienți.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.