Jolie Ville Golf & Resort

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 5464 evaluări

8.6

Descriere hotel

Hotelul la plajă cu toate facilitățile clasei lux, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Sharm el-Sheikh la cca 5 minute de plaja cu nisip a hotelului, în centrul orașului Sharm el-Sheikh se ajunge în aproximativ 7 km. La doar câțiva metri distanță de locul de cazare se află diverse restaurante, baruri și magazine. Până la aeroportul Sharm El Sheik (SSH) sunt aproximativ 5 km.
Hotelul oferă 418 camere pe 2 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Facilitățile mai cuprind și o cameră de bagaje, un schimb valutar și un bancomat. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (contra cost) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Unitatea de cazare dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de pază nonstop, un serviciu de îngrijire a bebelușilor la cerere și contra cost, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, la anumite ore room service contra cost, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. De pe balconul sau terasa privată a majorității camerelor clienții pot să se relaxeze de minune și să savureze vederea laterală spre mare. Majoritatea spațiilor de cazare au vedere spre mare. Clienții pot dormi confortabil pe un pat „King size”. Pot fi solicitate paturi suplimentare sau paturi pentru copii după caz. În plus sunt disponibile un seif și un birou și, contra unui supliment de preț, un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, canale prin satelit, un radio și WiFi (contra cost). Papuci de casă, cotidian și asortiment de perne sunt servicii speciale. În baia dotată cu un duș și un bideu există un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Mai stau la dispoziție și 2 camere adaptate pentru scaun rulant, cu baie fără bariere. Hotelul oferă camere de nefumători și camere pentru fumători.
Fie că practică sport sau caută odihnă, clienții pot înota câteva lungimi de bazin în una din cele 2 piscine exterioare, iar copiii au la dispoziție un bazin cu apă de mică adâncime. În zona de scăldat există și o cadă cu hidromasaj (gratuit), un tobogan de apă și un bar. Șezlongurile ademenitoare și umbrelele ce oferă adăpost așteaptă pe terasă. Unitatea de cazare oferă prin tenis, volei de plajă, volei, minigolf și partide de golf și prin ciclism/ciclism montan și călărie cu plată mai multe posibilități de a face sport în aer liber. Este disponibilă o serie variată de sporturi, printre care sporturi acvatice ca plimbări cu scuterul acvatic și aqua-fitness, iar contra cost hidrobicicletă, plimbări cu banana, canoe, iahting, snorkelling, scufundări subacvatice și parasailing. Locul de cazare oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, un joc de darts, yoga și aerobic, iar contra cost tenis de masă. Hotelul propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, o baie de aburi și un hamam, și, contra unei taxe suplimentare - un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un miniclub, o minidiscotecă și muzică live.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea, un bar și un lobby bar. Clienții vor găsi bucate delicioase în cele 7 restaurante de nefumători cu aer condiționat. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Unitatea de cazare oferă pentru masă demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Un mic dejun american à la carte motivează la trezirea de dimineață. La amiază și seara se pot gusta mâncăruri delicioase la bufet sau à la carte. De asemenea cină se servește ca meniu fix. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice, mese fără gluten, feluri de mâncare vegetariene și mâncare halal. Pentru cei mici este disponibilă mâncare pentru bebeluși. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Hotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.