Mövenpick Resort Sharm El Sheikh

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 5995 evaluări

7.9

Descriere hotel

Acest hotel la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află în centrul orașului Sharm el-Sheikh, chiar pe malul mării. Cel mai apropiat aeroport este Sharm El Sheik (SSH), distanța este de aproximativ 9 km.
Într-o clădire principală cu 5 etaje și 5 clădiri auxiliare, clienții vor găsi 298 de camere. Acest resort dispune de un lift și de o zonă de primire cu o recepție. personal ce vorbește mai multe limbi ajută la check-in/check-out. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat. În spațiile comune este disponibil WiFi (contra cost). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există de asemenea și magazine. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de pază nonstop, un serviciu de îngrijire a bebelușilor la cerere și contra cost, asistență medicală, un serviciu de transfer, room service 24h contra cost, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Pot fi ținute prezentări, reuniuni sau conferințe în una dintre cele 2 săli de conferință.
În camere există un aparat de aer condiționat. Un balcon sau o terasă se numără printre dotările de bază ale majorității camerelor. Camerele au o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. În caz de necesitate pot fi solicitate paturi pentru copii. În plus sunt disponibile un seif și un birou și, contra unui supliment de preț, un minibar. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, canale prin satelit și WiFi. În plus, clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. În baia dotată cu duș, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Se oferă spre rezervare 2 camere adaptate pentru scaun rulant. Complexul oferă 40 de camere de familie, camere de nefumători și camere pentru fumători.
În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj (contra cost) îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Șezlongurile și umbrelele garantează ore odihnitoare. Diverse activități sportive propuse în resortul asigură divertisment, ca de exemplu tenis, boccia și volei de plajă și contra cost - călărie. Locul de cazare oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, un joc de darts, yoga și aerobic, iar contra cost biliard. În resort se propun contra cost diverse oferte de relaxare, ca de exemplu un spa, o saună, o baie de aburi, un hamam, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. În timpul liber, un miniclub, o minidiscotecă și muzică live oferă distracție pe măsură.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: o cafenea, un bar și un lobby bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în unul din cele 4 restaurante (nefumători, aer condiționat și scaun înalt pentru copii). Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Un mic dejun continental de la bufet garantează o zi bună de diminineață. Prânzul (ca bufet și meniu) și cina variată (bufet, à la carte și meniu) se pliază pe toate dorințele. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice, mese fără gluten, feluri de mâncare vegetariene și mâncare halal. Pentru cei mici este disponibilă mâncare pentru bebeluși. De asemenea, resortul pune la dispoziție gustări. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
În resort sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.