Robinson Soma Bay

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 571 evaluări

9.3

Descriere hotel

Acest hotel este la Soma Bay.
În acest hotel cu un lift și o recepție clienților le stau la dispoziție 348 de camere. O facilitate a locului de cazare este camera de bagaje. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există de asemenea și magazine. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, un serviciu de transfer, un serviciu de spălătorie, un coafor, un medic de la hotel și un autobuz propriu pentru navetă.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Pentru a înlesni aprovizionarea ocazională prin mijloace proprii, în spațiile de cazare există un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit, radioul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În cameră se găsesc și papuci de casă. În băi există un duș. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Unitatea de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
2 piscine exterioare promit împrospătare și înviorare. De asemenea există bazine pentru copii. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. Cei ce nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc pot profita de tenis și volei de plajă. Contra cost se oferă partide de golf. Iubitorii sporturilor acvatice se pot bucura de catamaran, snorkelling și scufundări subacvatice. Spațiile pentru fitness se potrivesc perfect pentru un antrenament cuprinzător și divers. La hotel sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și terapii ayurvedice. Pentru timpul liber se propun un miniclub și un club de noapte.
Locurile unde se poate lua masa cuprind 3 restaurante, o cafenea și un bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare pensiune completă. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. Băuturile alcoolice și nealcoolice sunt gratuite pentru clienți.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.