Appart'city Confort Paris Grande Bibliothèque

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

8.9

Foarte bun

din 14 evaluări

Curățenie

8.4

Personal

9.6

Valoare

8.9

Confort

8.7

Mai mult

Prezentare generală

Appart'city Confort Paris Grande Bibliothèque

Hotelul urban se află lângă o stradă principală la Paris. Cel mai apropiat aeroport este Paris - Orly (ORY) și se află la cca 12 km, la aeroportul Paris - Charles de Gaulle (CDG) se poate ajunge în aproximativ 35 de km.
Hotelul oferă 113 suite și 113 camere duble pe 8 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Recepția este deschisă la orice oră. Clienților unității de cazare le stau la dispoziție o garderobă, o cameră de bagaje, un seif, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare (contra cost). Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele au un pat dublu sau o canapea. O altă opțiune disponibilă sunt dormitoarele separate. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. În chicinetă se află un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. În afară de acestea există o mașină de spălat și un set de călcat. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, radioul și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr. În plus, clienții au la dispoziție articole de cosmetică în băi. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă 113 camere de nefumători și camere pentru fumători.
Clienții pot profita de vremea bună pe terasă.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Un bufet bogat la micul dejun contribuie la un început de zi dinamic. La cerere se pregătesc și mese fără gluten.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

Transfer de la și/sau la aeroport

Încălzire

Localizare

Politicile hotelului

Check-in

Check-in-ul începe la 14:00

Ora limită de check-in: 23:30

Check-out

Check-out înainte de 11:00

Check-out târziu în funcție de disponibilitate

Instrucțiuni speciale pentru check-in

Pentru a face aranjamente pentru check-in, vă rugăm să contactați proprietatea cu cel puțin 24 de ore înainte de sosire, folosind informațiile de pe confirmarea rezervării.

Animale de companie

La hotelul Appart'city Confort Paris Grande Bibliothèque accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Fumători

Fumatul este permis în incinta hotelului Appart'city Confort Paris Grande Bibliothèque

Ore de liniște

Hotelul Appart'city Confort Paris Grande Bibliothèque nu impune program de liniște

Limbi vorbite

Personalul hotelului Appart'city Confort Paris Grande Bibliothèque poate conversa în limbile , Engleză, Franceză, Chineză

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

8.9

Foarte bun

din 14 evaluări

Curățenie

8.4

Personal

9.6

Valoare

8.9

Confort

8.7

Locație

9.6

Servicii

8.9

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?