Campanile Paris Est Pantin

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 3076 evaluări

7.1

Descriere hotel

Hotelul urban se află la Paris. Imediat în fața ușii se găsesc stațiile mijloacelor locale de transport în comun (stație de metrou/autobuz, la în jur de 5 m). La aeroportul Paris - Orly (ORY), aflat la aproximativ 18 km se ajunge ușor, până la aeroporturile Paris - Charles de Gaulle (CDG) și Beauvais (BVA) sunt 20 de km și respectiv 75 de km.
Hotelul oferă 120 de camere și 102 camere duble pe 8 nivele la care se poate ajunge cu un lift. În zona de primire, la recepția deschisă 24 de ore, clienții sunt întâmpinați călduros de personal ce vorbește mai multe limbi. Serviciile de check-in și check-out sunt disponibile la orice oră. Unitatea de cazare cu aer condiționat dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o cameră de bagaje, room-service, o sală de conferințe și un centru de afaceri. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Aparatul de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele au un pat dublu. Există un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un ceas deșteptător și WiFi. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Hotelul oferă 131 de camere de nefumători.
O cafenea stă la dispoziție. Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus. Un bufet bogat la micul dejun contribuie la un început de zi dinamic.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.