Fertel Maillot

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 298 evaluări

7.0

Descriere hotel

Acest hotel urban impresionează prin proximitatea față de pădure și se află la cam 1 km de centrul Parisului. Cel mai apropiat aeroport este Paris - Orly (ORY) și se află la cca 20 de km, la aeroportul Paris - Charles de Gaulle (CDG) se poate ajunge în aproximativ 30 de km.
Cele 8 camere single și cele 27 de camere duble sunt împărțite pe 6 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Personal ce vorbește mai multe limbi stă la dispoziție la recepție la orice oră pentru orice fel de ajutor, serviciile de check-in/check-out sunt disponibile 24 de ore pe timpul zilei. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, room service 24h, un serviciu de spălătorie și o sală de banchete. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu. Contra cost poate fi pus la dispoziție un pat suplimentar. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. La locul de cazare sunt oferite și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere.
Clienții pot profita de vremea bună pe terasă.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese și un bar. Un mic dejun continental garantează o zi bună de dimineață.
În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.