Grand Hotel De Turin

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 1648 evaluări

7.9

Descriere hotel

Acest hotel urban se află la Paris, cel mai apropiat aeroport este Paris - Orly (ORY).
Acest hotel a fost construit în anul 1900. Cele 51 de camere, cele 20 de camere single și cele 30 de camere duble sunt împărțite pe 6 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Personal ce vorbește mai multe limbi stă la dispoziție la recepție la orice oră pentru orice fel de ajutor, serviciile de check-in/check-out sunt disponibile 24 de ore pe timpul zilei. Hotelul dispune de un seif și de un spațiu cu televizor. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Pentru parcarea mașinii, clienților le stau la dispoziție un garaj (contra cost) și o parcare (contra cost).
În camere se găsesc o zonă de living și o baie, iar sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă 50 de camere de nefumători și camere pentru fumători.
O sală pentru micul dejun stă la dispoziție. Un mic dejun continental garantează o zi bună de dimineață.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.