Hotel Campanile Paris Est - Porte De Bagnolet

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 3929 evaluări

6.9

Descriere hotel

Hotelul urban oferă condiții ideale pentru cei care sunt atenți la protejarea mediului înconjurător și se află lângă o stradă principală, la Paris. Cel mai apropiat aeroport este Paris - Charles de Gaulle (CDG) și se află la cca 10 km, la aeroportul Paris - Orly (ORY) se poate ajunge în aproximativ 30 de km.
Camerele Junior Suite, suitele, apartamentele, studiourile, cele 274 de camere single și cele 274 de camere duble sunt împărțite pe 7 nivele la ele se poate ajunge cu un lift. Personal ce vorbește mai multe limbi stă la dispoziție la recepție la orice oră pentru orice fel de ajutor, serviciile de check-in/check-out sunt disponibile 24 de ore pe timpul zilei. Hotelul cu aer condiționat dispune de o garderobă, de o cameră de bagaje, de un seif, de un spațiu cu televizor, de room-service, de o sală de conferințe și de un centru de afaceri. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Oferta include un autobuz propriu pentru navetă. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele au un pat dublu sau un pat „King size”. Pot fi solicitate paturi suplimentare. Există un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă 274 de camere de nefumători.
Clienții pot profita de vremea bună pe terasă.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat și o zonă separată pentru fumători. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. Un mic dejun continental de la bufet garantează o zi bună de dimineață. La amiază și seara se poate alege între mese de tip bufet, meniu fix și à la carte. Lista cu bucate mai cuprinde și mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări.
În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.