Hotel Le Faubourg

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 4269 evaluări

7.4

Descriere hotel

Acest hotel urban este amplasat pe o stradă principală, la câteva minute de mers pe jos din centrul Parisului. Turiștii pot ajunge la cele mai apropiate locuri de făcut cumpărături în aproximativ 1,5 km. Până la aeroportul Paris - Orly (ORY) sunt aproximativ 20 de km, Paris - Charles de Gaulle (CDG) se află la în jur de 26 de km.
Hotelul a fost construit în anul 1900. Cele 3 Suite Junior, cele 6 camere single și cele 23 de camere duble sunt împărțite pe 4 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Clienților hotelului le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar, un spațiu cu televizor, room-service, un serviciu de spălătorie și o sală de banchete. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele au un pat dublu. Pot fi solicitate paturi suplimentare. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Hotelul oferă 32 de camere de nefumători.
Și un cazinou aduce divertisment suplimentar.
Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Un mic dejun continental garantează o zi bună de dimineață.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.