Ibis Budget Paris Nord 18Ème

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 2766 evaluări

6.9

Descriere hotel

Acest complex de vacanță este la Paris.
Complexul oferă 213 camere pe 9 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Clienților complexului le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un spațiu cu televizor, o bibliotecă, room-service și o zonă pentru fumători. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca contra cost în parcarea hotelului. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
În camere există un aparat de aer condiționat. Există un birou. În plus, există un telefon, canale prin satelit, un ceas deșteptător și WiFi (gratuit). Amenajarea interioară a băilor include un duș. De asemenea stau la dispoziție camere cu băi fără obstacole.
Clienții pot profita de vremea bună pe terasă.
În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.
Sunt acceptate carduri de credit uzuale ca: Visa și MasterCard.