Ibis Paris 17 Clichy-Batignolles

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 9657 evaluări

6.7

Descriere hotel

Acest hotel este amplasat chiar în centrul Parisului. Până la cele mai apropiate stații ale mijloacelor locale de transport în comun sunt 300 de m.
Cele 700 de camere și cele 333 de camere duble sunt împărțite pe 9 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Hotelul cu aer condiționat dispune de o cameră de bagaje, de un seif, de un spațiu cu televizor, de un serviciu de spălătorie și curățătorie, de 15 săli de conferință, de un centru de afaceri și de o spălătorie de tip self-service. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Pentru parcarea mașinii, clienților le stau la dispoziție un garaj și o parcare. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon cu apelare directă, un televizor cu ecran plat și cablu TV și WiFi. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Piscina interioară se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenamentul acvatic regulat. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, o saună și o baie de aburi.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant pentru nefumători, o sală de mese și un bar. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.