Ibis Paris Alésia Montparnasse 14Ème

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 1952 evaluări

7.0

Descriere hotel

Acest hotel le urează bun venit clienților la Paris. Conexiuni la mijloacele locale de transport public se găsesc în cam 1 km.
Cele 264 de camere sunt împărțite pe 6 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Serviciile disponibile includ o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre serviciile oferite se numără room service 24h și o spălătorie de tip self-service. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele au un pat dublu. Există un birou. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio, o combină muzicală și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. La hotel se găsește o zonă de relaxare cu un spa.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant pentru nefumători, o sală de mese, o cafenea și un bar. Un bufet bogat la micul dejun garantează o zi bună de dimineață. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.