Ibis Paris La Villette Cité Des Sciences 19Ème

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 2965 evaluări

7.2

Descriere hotel

Acest hotel se află la Paris, cel mai apropiat aeroport este Paris - Charles de Gaulle (CDG).
Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 8 etaje cu un lift și 284 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Locul de cazare dispune de o cameră de bagaje, de un seif, de un serviciu de spălătorie și curățătorie, de o sală de conferințe și de o spălătorie de tip self-service. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Camerele au un pat dublu. Există un birou. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor cu ecran plat și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. La locul de cazare sunt oferite și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de o sală de mese. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.