Ibis Paris Ornano Montmartre Nord 18Ème

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 828 evaluări

7.2

Descriere hotel

Acest hotel se află direct în inima Parisului.
Hotelul cu aer condiționat oferă 86 de camere și dispune de lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Clienților unității de cazare le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un seif, la anumite ore room service, un serviciu de spălătorie, o sală de conferințe, un centru de afaceri și o spălătorie de tip self-service. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. În funcție de disponibilitate, clienții ce călătoresc cu mașina personală pot folosi parcarea. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
În camere există un aparat de aer condiționat. Camerele au un pat dublu. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Există un birou. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Clienții pot profita de vremea bună pe terasă.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.