Ibis Paris Porte De Montreuil

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 4220 evaluări

6.1

Descriere hotel

Acest hotel urban își întâmpină clienții la Paris. Până la cele mai apropiate stații ale mijloacelor locale de transport în comun sunt 500 de m.
Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 15 etaje cu un lift și 175 de camere de nefumători. Personal ce vorbește mai multe limbi de la recepția nonstop din zona de primire vă ajută cu plăcere în orice situație. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, room-service, 3 săli de conferință și un centru de afaceri. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Pentru parcarea mașinii, clienților le stau la dispoziție un garaj și o parcare (contra cost). Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
În camere există un sistem de încălzire. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
În unitatea de cazare se găsește o zonă de relaxare cu un spa.
Zona cu restaurante dispune un restaurant pentru nefumători și de un bar. Toate cele trei mese principale conving prin oferta diversificată de mâncăruri, clienții savurează prânzul și cina sub formă de meniu fix. Hotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.