Ibis Paris Porte D'italie

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 3048 evaluări

7.0

Descriere hotel

Acest hotel își întâmpină clienții la Paris. La stațiile mijloacelor locale de transport în comun se poate ajunge după aproximativ 500 de m. Până la aeroportul Paris - Orly (ORY) sunt aproximativ 8 km.
Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 7 nivele cu un lift și 277 de camere de nefumători. Recepția este deschisă la orice oră. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – un seif, o sală de conferințe și un centru de afaceri. În spațiile comune este disponibil WiFi. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare.
Sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Zona cu restaurante dispune un restaurant pentru nefumători și de un bar. Un bufet bogat la micul dejun contribuie la un început de zi dinamic.