New Hotel Saint Lazare

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 1552 evaluări

6.1

Descriere hotel

Hotelul urban se află pe o stradă principală la cam 900 de m de obiectivele turistice, până în centrul Parisului este 1 km. La fiecare din aeroporturile Paris - Charles de Gaulle (CDG) și Paris - Orly (ORY) se poate ajunge după aproximativ 25 de km.
Hotelul oferă 7 camere single și 51 de camere duble pe 5 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Clienților unității de cazare le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un seif, un serviciu de spălătorie, o sală de conferințe și un centru de afaceri. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu. Există un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Hotelul oferă camere de nefumători.
O sală pentru micul dejun stă la dispoziție. Un bufet bogat la micul dejun contribuie la un început de zi dinamic.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.