Paris Legendre

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 1522 evaluări

6.4

Descriere hotel

Hotelul urban impresionează prin proximitatea față de pădure (5 km) și se află la Paris.
Hotelul oferă 32 de camere, 6 camere single și 22 de camere duble pe 6 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personal ce vorbește mai multe limbi stă la dispoziție la recepție la orice oră pentru orice fel de ajutor, serviciile de check-in/check-out sunt disponibile 24 de ore pe timpul zilei. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (contra cost) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
O pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele au un pat dublu. Contra cost poate fi pus la dispoziție un pat suplimentar. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. În plus, clienții au la dispoziție articole de cosmetică în băi.
Zona cu restaurante dispune un restaurant pentru nefumători și de o sală pentru micul dejun. Un bufet bogat la micul dejun contribuie la un început de zi dinamic.
În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, JCB și MasterCard.