Victoria

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 2152 evaluări

9.5

Descriere hotel

Acest hotel este amplasat chiar în centrul Parisului.
Cele 103 camere sunt împărțite pe 4 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, un serviciu de transfer, room-service, un centru de afaceri și o spălătorie de tip self-service. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Camerele au un pat dublu. Contra cost poate fi pus la dispoziție un pat suplimentar. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Un telefon, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi (gratuit) creează confort optim. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. În plus, clienții au la dispoziție articole de cosmetică în băi.
O sală pentru micul dejun stă la dispoziție. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.