Robinson Ierapetra

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 78 evaluări

8.2

Descriere hotel

Acest hotel se află la Ierapetra, chiar pe plaja cu nisip.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. Există de asemenea și magazine. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără o sală de jocuri. Cine călătorește cu automobilul propriu, îl poate parca în funcție de disponibilitate gratuit în parcarea hotelului. Printre serviciile oferite se numără servicii de bonă, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service, un medic de la hotel și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Telefonul, televizorul, radioul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu duș, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
3 piscine exterioare promit împrospătare și înviorare. De asemenea există bazine pentru copii. Un tobogan oferă distracție la scăldat pentru toate vârstele. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între tenis și volei de plajă. Spațiile pentru fitness se potrivesc perfect pentru un antrenament cuprinzător și divers. În unitatea de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și terapii ayurvedice. Clienții vor avea parte de divertisment seara ascultând muzică live.
Mesele se iau în unul din cele 3 restaurante. Se oferă spre rezervare pensiune completă. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări. Băuturile alcoolice și nealcoolice sunt gratuite pentru clienți.