Prezentare generala

Cazare la M City Hotel Chania City

Date si preturi pentru cazare la M City Hotel, Chania City

Perioada de vacanta flexibila?

Gaseste vacanta perfecta pentru orice buget si preferinta

1-3 nopti 4-6 nopti 7+ nopti

Dotarile hotelului
pentru cazare la M City Hotel
Chania City

Altele

Fructe

Snack bar

Serviciu de transfer

Transfer de la și/sau la aeroport

Serviciu de concierge

Birou de turism

Cameră de bagaje

Mobilier exterior

Terasă la soare

Curăţătorie chimică

Serviciu de călcătorie

Spălătorie

Menaj zilnic

Zonă pentru fumători

Camere pentru nefumători

Camere de familie

Încălzire

Localizare pentru cazare la M City Hotel, Chania City

Harta pentru

Politicile hotelului
pentru cazare la M City Hotel, Chania City

Conditii de check-in pentru cazare

Check-in-ul incepe la 15:00

Ora limita de check-in: 23:30

Varsta minima la check-in: 18

Conditii de check-out pentru cazare

Check-out inainte de 11:00

Check-out tarziu in functie de disponibilitate

Instructiuni speciale pentru check-in la cazare

Oaspetii trebuie sa prezinte buletinul la check-in.

Pentru a face aranjamente pentru check-in, va rugam sa contactati proprietatea cu cel putin 24 de ore inainte de sosire, folosind informatiile de pe confirmarea rezervarii.

Conditii animalele de companie pentru cazare

La hotelul M City Hotel accesul cu animale de companie nu este permis

Politici de grupuri pentru cazare

Nu se impune limita pentru marimea grupului

Hotelul M City Hotel nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Politici fumatori pentru cazare

Fumatul nu este permis in incinta hotelului M City Hotel

Ore de liniste pentru cazare

Hotelul M City Hotel nu impune program de liniste

Limbi vorbite pentru cazare

Personalul hotelului M City Hotel poate conversa in limbile Greaca, Engleza, Franceza, Italiana

9.2

Exceptional

din 371 evaluari

Recenziile hotelului
pentru cazare la M City Hotel, Chania City

Curățenie

9.6

Personal

9.8

Valoare

9.1

Confort

9.5

Locație

9.3

Servicii

9.3

Mic dejun

8.2