Mary's Luxury

Prezentare generală

Mary's Luxury

Complexul de apartamente se află în Chrissi Ammoudia, direct pe plajă.
Personal care vorbește engleză le stă la dispoziție clienților pentru orice fel de ajutor. Complexul de apartamente cu aer condiționat dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu un seif, room-service și un fax. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Complexul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea complexului.
În camere există o bucătărie și o baie; aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de o vedere spre munte de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat „King size” sau o canapea. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. De asemenea, o chicinetă cu un frigider și un aparat pentru cafea/ceai sunt disponibile în mod standard. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și telefonul. Articolele de cosmetică și varietatea de prosoape creează un confort deosebit în băi. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Atât hotelul cât și alți ofertanți pun la dispoziție oferte de sport și de petrecere a timpului liber. Piscinele interioare și exterioare se potrivesc de minune pentru antrenamente constante în apă și odihnă activă. În sala de fitness clienții pot face sport după o zi plină de evenimente și își pot face rezerve noi de forțe și de sănătate. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un miniclub, o discotecă și un club de noapte.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

Room service

Secured parking

Safety deposit box

Club de noapte/DJ

Club pentru copii

Children's playground

Pets allowed

Air conditioning

Internet

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Mary's Luxury accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Mary's Luxury nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Mary's Luxury

Ore de liniște

Hotelul Mary's Luxury nu impune program de liniște