Hotel Miramare

Descriere hotel

Acest hotel se află chiar în inima localității Skala Potamias.
În această unitate cu o recepție clienții vor găsi 28 de camere. Clienților hotelului le stau la dispoziție un seif, un spațiu cu televizor, un serviciu de apel de trezire și o sală de conferințe. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare.
În camere există un aparat de aer condiționat. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările standard ale majorității camerelor. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Se găsesc de asemenea și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există acces la internet, un televizor și o combină muzicală. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. Locul de cazare oferă o cameră de fumători.
Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. La barul piscinei sunt oferite băuturi răcoritoare. În ce privește timpul liber, hotelul mai oferă, pe lângă o sală de fitness, tenis de masă și biliard, și schi nautic, surf și windsurfing contra cost.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o sală de mese, o sală pentru micul dejun și un bar. La centrul de cazare se oferă spre rezervare demipensiune. Un bufet bogat la micul dejun contribuie la un început de zi dinamic.