Tui Blue Lindos Bay

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 1378 evaluări

9.0

Descriere hotel

Acest hotel la plajă din categoria de 4 stele, ideal pentru turiști de la plajă, se află la Lindos chiar pe malul mării, clienții ajung în centrul orașului după vreo 3,5 km. Până la aeroportul Rhodos (RHO) sunt aproximativ 49 de km.
Clienții pot petrece noaptea în 205 camere de nefumători. Recepția este deschisă la orice oră. Clienții hotelului primesc o băutură de bun venit. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un spațiu cu televizor, un serviciu de închiriat mașini, un serviciu de spălătorie, un coafor, o sală de conferințe, o spălătorie de tip self-service și o zonă pentru fumători. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Oferta include un autobuz propriu pentru navetă.
Clienții vor găsi un cadou de bun venit. În multe spații de cazare, o terasă și vederea spre mare creează o ambianță plăcută. Mobilierul camerelor cuprinde un minifrigider și un seif. În cameră se găsesc și papuci de casă. În băi se găsește halate de baie.
Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Activitățile numeroase și diverse propuse în unitatea de cazare garantează distracții sportive, ca de ex. tenis, boccia, volei și baschet. Iubitorilor sporturilor de apă li se oferă aqua-fitness. La locul de cazare cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts și yoga, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. Hotelul oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care o saună, un hamam, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, un spa. Seara clienții pot să savureze sfârșitul zilei ascultând muzică live.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: o cafenea, un bar și un lobby bar. Clienții iau masa într-o atmosferă comodă în unul din cele 2 restaurante (nefumători și à la carte). Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Un mic dejun continental de la bufet (și pentru cei ce se trezesc devreme și pentru cei ce dorm mai mult), brunch, prânz și cină sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. Unitatea de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.