22 Hill Hotel

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 2107 evaluări

8.1

Descriere hotel

Situat pe o stradă principală, acest hotel urban este perfect atât pentru oameni de afaceri cât și pentru familii și se află la aproximativ un sfert de oră de mers pe jos de centrul Reykjavíkului. În apropiere se găsesc diverse locuri de făcut cumpărături. La aeroportul Reykjavik - Keflavik Internat. (KEF) se poate ajunge în cam 50 de km.
Cele 10 camere single și cele 45 de camere duble sunt împărțite pe 3 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Hotelul cu aer condiționat dispune de un seif, de un serviciu de închiriat mașini și de un serviciu de transfer. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. În funcție de disponibilitate, clienții ce călătoresc cu mașina personală pot folosi parcarea (gratuit).
Paturile pentru copii și paturile suplimentare sunt disponibile contra cost. Există un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Locul de cazare oferă camere de nefumători.
Un bar stă la dispoziție. Un mic dejun continental de la bufet garantează o zi bună de dimineață.
În unitatea de cazare se acceptă ca mijloc de plată carduri de credit uzuale.