Centerhotel Skjaldbreid

Descriere hotel

Acest hotel se află chiar în inima Reykjavíkului.
Hotelul cu aer condiționat oferă 180 de camere și dispune de lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Clienților unității de cazare le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un seif, un spațiu cu televizor, room-service, un serviciu de spălătorie, o sală de conferințe, un centru de afaceri și o spălătorie de tip self-service. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare.
Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon, un televizor, un radio și WiFi. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Unele dintre camere amenajate pentru scaun cu rotile dispun de baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de familie și camere pentru fumători.
Zona cu restaurante cuprinde un restaurant și o sală pentru micul dejun. Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.